tisdag 31 januari 2012

Arvid 3 månader

I fredags var det dags för 3- månaderskontroll med vaccinsprutor i båda benen. Han grinade en liten stund efter varje spruta, men det gick över ganska fort och när vi lämnade kostade han på sig ett litet leende mot sköterskan. Han hade lite feber och sov mycket efteråt. Men dagen efter var han normal igen. Han vägde 6950g och var 62cm lång vilket var en bit över normal i vikt och precis på normalkurvan i längd.
Han är numera en ganska glad kille som snackar mycket och gillar fysiskt träning. Han har själv rullat över från rygg till mage några gånger men det lyckas inte varje gång ännu. Senaste veckan har han även börjat ta några små stapplande steg framåt om man håller honom under armarna, det tycker han är jättespännande. Han sover fortfarande bra på natten, trots att han är snorig och rosslar en del. Han käkar oftast en gång vid 22-tiden och sedan vid 5-tiden, däremellan kan han iof vakna några gånger men somnar direkt igen när han får nappen.

Oj, jag vände mig!

Han har börjat hålla i saker och lyckan är gjord om han lyckas få in dem i munnen


.

5 kommentarer:

  1. Grattis Arve!! Du e ju så söt att man kan äta upp dig!! Puss från Moster Lisa

    SvaraRadera
  2. Ha ha--- Jag tror att Agnes hade dom där kläderna när hon var 6 månader...

    SvaraRadera
  3. Grattis Arvid ♥
    Väldigt lik sin far på övre bilden :D ..fat nu när jag tittade igen så såg jag mest dej i honom, haha!
    SÖTASTE KILLEN I STAN iaf! ♥

    SvaraRadera
  4. Ursäkta men är inte Arvid väldigt lik Lisa på det övrsta fotot. Måste ta fram fotot när Lisa ligger under bordet med Virus och håller i majskolven och jämföra :-)

    SvaraRadera
  5. Hej Kajsa!
    Skickar tusen pussar till världens finaste "lillgrabb"!
    Farmor Ewa

    SvaraRadera